Book bord

OUR PASSION

YOUR BURGER

Johnny Rockets er en internasjonal Diner-restaurant kjede som tilbyr høy kvalitet med de beste Burgers, Fries og Shakes. Menyen er innovativ og benytter seg kun av ferske råvarer. Restaurantene til Johnny Rockets er tradisjonelle Dinere, men med en moderne vri av den velkjente amerikanske Dineren. Restaurantene har komfortable sitteplasser, vennlig og serviceinnstilt personale og musikk fra klassisk og tidløs amerikansk pop. Johnny Rockets har i dag over 400 restauranter i verden. Du er velkommen!

Vårt mål

Å servere de beste Burgers, Shakes og Fries i verden – i restauranter med tradisjonell amerikansk diner-atomsfære.

Service og engasjement

Vi gjør vårt ytterste for å gi deg en best mulig opplevelse. Dette klarer vi ved å kombinere den ypperste kundeservice og ved å alltid levere den beste maten og kvaliteten fra kjøkkenet vårt. Vi ønsker å gi deg en uforglemmelig matopplevelse med amerikanske klassikere som utgangspunkt.

Hvordan det hele begynte

Johnny Rockets åpnet sin første diner-restaurant 6. juni 1986 på den ikoniske Melrose Avenue i Los Angeles, California. Det som en gang var en amerikansk restaurant har nå åpnet dørene for å oppnå en virkelig global tilstedeværelse. Vi trekker inspirasjon fra mat og kultur over hele verden, samtidig som vi holder fast ved de amerikanske klassikerne. 
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram