Book bord

Business & pleasure

Ønsker du å gjøre noe hyggelig med kollegaer eller venner? Johnny Rockets på Storo er et fantastisk utgangspunkt for dette. Kombiner for eksempel Johnny Rockets med en tur på Odeon Kino, eller hva med Fangene på Fortet?
Start eller avslutt kvelden hos Johnny Rockets, vi lover å ta godt vare på dere, og vi skal lage den perfekte atmosfæren for å skape verdifulle minner.

Ekte amerikansk diner

Maten ordner vi enten før eller etter gamingen og her kan vi by på amerikansk kvalitetsmat. Johnny Rockets er kjent for å ha de beste burgerne og mange forskjellige dirty fries og mye mer. Se vår meny her. Vegetarianere har også masse å velge i – blant annet kan alle våre burgere lages som vegetar, samt at vi har friske deilige salater og "shareables".

Fresh - never frozen

Johnny Rockets sitt motto er «Fresh – never frozen» og vi er kjent for våre kvalitetsburgere. Alle våre Burgere er laget av ferskt kjøtt fra Strøm-Larsen og alle våre hemmelige dressinger lager vi ferske hver dag.

Og husk, vi har en stor bar med masse godt øl, vin, sprudle og drinker! Velkommen!

Konferanse

Ønsker du å gjøre noe helt spesielt for dine ansatte? Hos oss kan du leie hele Johnny Rockets Storo i 2-4 timer. Ta kontakt med oss, så finner en god løsning for et skreddersydd arrangement for deg og dine.

BESTILL

Utdrikningslag

Gratulerer med det ærefulle oppdraget du har fått med å arrangere utdrikningslag. Det å arrangere et utdrikningslag kan være utfordrende, men vi hos Johnny Rockets ønsker gjerne å hjelpe deg med å skape den perfekte rammen! Vi tilbyr god stemning med fantastisk amerikansk mat av beste sort – og vi har stor bar med et rikt utvalg av noe godt til glasset. 

BESTILL

Alle for én, én for alle

Fangene på Fortet er rett i nærheten av oss. Kombiner amerikansk mat med morsomme aktiviteter som bygger samarbeid og lagfølelse for små og store grupper. Del dere opp i lag, samarbeid og konkurrerer på tvers av avdelinger. Aktiviteter og løsninger som garantert blir en snakkis utover kvelden! Les mer her.

Skreddersydd arrangement?

Uansett om du ønsker å inspirere teamet med noe nytt og spennende, feire en milepæl i selskapet eller løse opp stemningen blandt gruppen din – vi bistår gjerne! Ta kontakt i kontaktskjemaet under for hjelp med å gjøre ditt gruppearrangement til en komplett opplevelse.

Gruppearrangement Storo

Gruppearrangement Storo
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram