Skip to Content
Back to top

Vårt mål


Å servere de beste Burgers, Shakes og Fries i verden – i restauranter med tradisjonell amerikansk diner-atomsfære.

Kvalitet


Vi er svært stolte av maten vi serverer, og serverer kun de beste og ferskeste råvarene som:
• Håndlagede og ferske burgere fra Strøm-Larsen®
Tykt skåret bøkevedrøkt bacon
• Kjøtt fra frittgående kylling
• Håndlagede Shakes med premium iskrem

Service og engasjement


Vi gjør vårt ytterste for å gi deg best mulig opplevelse. Dette klarer vi ved å kombinere den ypperste kundeservice og ved å alltid levere den beste maten og kvalitet fra kjøkkenet vårt.

Vår dedikerte holdning til mat vises i menyen. Vi ønsker å gi deg en uforglemmelig matopplevelse med amerikanske klassikere som utgangspunkt.

Hvem vi er


Johnny Rockets er en internasjonal franchise som tilbyr de beste Burgers, Fries og Shakes. Menyen er innovativ og benytter seg kun av ferske råvarer. Restaurantene til Johnny Rockets er tradisjonelle, men med en moderne tolkning av den velkjente amerikanske dineren. Restaurantene har god komfort og en rolig atmosfære, med bakgrunsmusikk fra klassisk og tidløs amerikansk pop. Johnny Rockets ble startet 1986, og har i dag flere enn 350 restauranter rundt om i verden.

Hvordan det hele begynte


Johnny Rockets ble grunnlagt på prinsippet om at alle fortjener en plass hvor elementet med daglig stress og gjøremål kan glemmes. I 1986, på den ærverdige Melrose Avenue i Los Angeles ble de første burgerne servert. Siden den gang er nå den amerikanske følelsen i mat og omgivelser spredt via Johnny Rockets restauranter verden over. Johnny Rockets restaurantene deler alle sine store lidenskap for god mat og enestående service. Johnny Rockets viderefører nå sine tradisjoner inn i fremtiden, slik at alle kan få oppleve en historisk men samtidig moderne diner midt i Oslo.

COOL STUFF


Hvert år serverer Johnny Rockets over 17 millioner burgere, 11.3 millioner enheter mineralvann, 8.3 millioner shakes, 3.6 millioner kilogram fries, 2.1 millioner løkringserveringer og ca. 3 millioner liter premium iskrem.

STAY ORIGINAL

Johnny Rockets er ikke festet til en spesiell epoke, men kombinerer det beste fra et århundre med amerikansk diner-historie. Menyen er godt forankret selv om den også fornyes og forbedres for en tidløs opplevelse. Johnny Rockets er kommet for å bli!