Skip to Content
Back to top

Our passion your burger

Vårt mål


Å servere de beste Burgers, Shakes og Fries i verden – i restauranter med tradisjonell amerikansk diner-atomsfære.

 

Kvalitet


Vi er svært stolte av maten vi serverer, og serverer kun de beste og ferskeste råvarene som: • Håndlagede og ferske burgere fra Strøm-Larsen® • Tykt skåret bøkevedrøkt bacon • Kjøtt fra frittgående kylling • Håndlagede Shakes med premium iskrem

Service og engasjement


Vi gjør vårt ytterste for å gi deg best mulig opplevelse. Dette klarer vi ved å kombinere den ypperste kundeservice og ved å alltid levere den beste maten og kvalitet fra kjøkkenet vårt. Vår dedikerte holdning til mat vises i menyen. Vi ønsker å gi deg en uforglemmelig matopplevelse med amerikanske klassikere som utgangspunkt.

Hvem vi er


Johnny Rockets er en internasjonal Diner-restaurant kjede som tilbyr høy kvalitet med de beste Burgers, Fries og Shakes. Menyen er innovativ og benytter seg kun av ferske råvarer. Restaurantene til Johnny Rockets er tradisjonelle Dinere, men med en moderne vri av den velkjente amerikanske Dineren. Restaurantene har komfortable sitteplasser, vennlig og serviceinnstilt personale og musikk fra klassisk og tidløs amerikansk pop. Johnny Rockets har i dag over 400 restauranter i verden. Du er velkommen!

Hvordan det hele begynte


Grunnlagt på troen at alle fortjener et sted hvor de kan unnslippe fra den kompliserte verden, åpnet Johnny Rockets sin første diner-restaurant 6. juni 1986 på den ikoniske Melrose Avenue i Los Angeles, California. Det som en gang var en amerikansk restaurant har nå åpnet dørene for å oppnå en virkelig global tilstedeværelse. Vi trekker inspirasjon fra mat og kultur over hele verden, samtidig som vi holder fast ved de amerikanske klassikerne. Johnny Rockets finner tilbake til fortiden ved å introdusere den med fremtiden.

COOL STUFF


Hvert år serverer Johnny Rockets over 17 millioner burgere, 11.3 millioner enheter mineralvann, 8.3 millioner shakes, 3.6 millioner kilogram fries, 2.1 millioner løkringserveringer og ca. 3 millioner liter premium iskrem.

STAY ORIGINAL

Johnny Rockets er ikke festet til en spesiell epoke, men kombinerer det beste fra et århundre med amerikansk diner-historie. Menyen er godt forankret selv om den også fornyes og forbedres for en tidløs opplevelse. Johnny Rockets er kommet for å bli!