Book bord
juli 28, 2022

Velkommen til Johnny Rockets sin storstue!

11. august åpnet vi dørene på Bragernes Torg i Drammen. Vi gleder oss til å gi dere en unik opplevelse! Vi har kvalitetsmat, nydelige smaker, smilende servitører og social gaming – alt på ett sted! Vi håper dere tar oss godt i mot og kommer på besøk. Vi gjøre vårt ytterste for å møte deres forventninger. Velkommen!

Den nye restauranten på Bragernes Torg i Drammen er den nye «storstuen» - med over 600 m2. Restauranten inneholder den originale amerikanske dineren, men også nye elementer med sosiale aktiviteter som Play FLYBY Dart og Play SHUFL.

Johnny Rockets tilbyr høy kvalitet og et bredt utvalg av Burgers, Fries og Shakes. Restaurantene til Johnny Rockets representerer den amerikanske dineren, men med en moderne vri. Vi har komfortable sitteplasser, vennlig og serviceinnstilt personale og musikk fra klassisk og tidløs amerikansk pop. Johnny Rockets har i dag over 400 restauranter i verden. Og nå er den fjerde restauranten åpnet i Norge - i Drammen.

I Drammen har vi slått oss sammen med Oche som har blitt en stor hit både i Norge og i utlandet. Det tilbys "social gaming" i form av FLYBY Dart og Play SHUFL – samtidig som du kan nyte kvalitetsburger, lokalt og amerikansk øl, og gode drinker.

Det er mange gode anledninger for å besøke Johnny Rockets både i privat- og jobbsammenheng.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Restauranten i Drammen tilbyr "social gaming" i form av Play FLYBY Dart og Play SHUFL.

menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram