Book bord
juli 28, 2022

Velkommen til Johnny Rockets sin storstue!

11. august åpner vi dørene på Bragernes Torg i Drammen og vi gleder oss til å gi dere en unik opplevelse! Vi har kvalitetsmat, nydelige smaker, smilende servitører og social gaming – alt på ett sted! Vi håper dere tar oss godt i mot og kommer på besøk. Vi gjøre vårt ytterste for å møte deres forventninger. Velkommen!

De 50 første betalende gjestene får gratis milkshake!

Den nye restauranten på Bragernes Torg i Drammen blir den nye «storstuen» - med over 600 m2. Restauranten vil både inneholde den originale amerikansen dineren, men også nye elementer med sosiale aktiviteter som Oche Dart og shuffle boards.

Johnny Rockets tilbyr høy kvalitet og et bredt utvalg av Burgers, Fries og Shakes. Restaurantene til Johnny Rockets representerer den amerikanske dineren, men med en moderne vri. De har komfortable sitteplasser, vennlig og serviceinnstilt personale og musikk fra klassisk og tidløs amerikansk pop. Johnny Rockets har i dag over 400 restauranter i verden. Og nå åpner snart den fjerde restauranten i Norge - i Drammen.

I Drammen slår vi oss sammen med Oche som har blitt en stor hit både i Norge og i utlandet. Det blir mulighet for "social gaming", dart og shuffle board i en moderne vri – samtidig som du nyter kvalitetsburger, lokalt og amerikansk øl, og gode drinker.

Det er mange gode anledninger for å besøke Johnny Rockets både i privat- og jobbsammenheng. Vi gleder oss til åpningen og ønsker alle hjertelig velkommen.

Det blir mulighet for "social gaming", dart og shuffle board i en moderne vri.

menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram